Mera 1

Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava

Krajnji korisnici su poljoprivredni proizvođači ili grupe proizvođača, upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava...

 

Nastavi sa čitanjem...

 

mera 3

„Investicije u fizičku imovinu za preradu i marketing poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva“

Korisnici mogu biti preduzetnici i pravna lica/preduzeća sa manje od 25% javnog kapitala ili glasačkih prava u posedu...

 

Nastavi sa čitanjem...

mera 7

Diverzifikacija poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja

Registrovani poljoprivrednici ili članovi poljoprivrednog gazdinstva koji se bave poljoprivrednim...

 

Nastavi sa čitanjem...


Mera 9

Tehnička pomoć

Mera podržava tehničku pomoć i troškove u vezi sa sprovođenjem IPARD programa. Cilj ove mere jeste da pomogne u sprovođenju i nadzoru programa...

 

Nastavi sa čitanjem...

 

mera 4

Mere u oblasti poljoprivrede, zaštite životne sredine, klime i organske proizvodnje: osnovni cilj mere je sticanje iskustva u sprovođenju i uvođenje metodologija i praksi EU u ovaj sektor.

 

Nastavi sa čitanjem...

mera 5

Priprema i implementacija Lokalnih razvojnih strategija (LEADER pristup): treba da doprinese razvoju civilnog društva i jačanju socijalnog dijaloga unutar ruralnih sredina...

 

Nastavi sa čitanjem...

AKTUELNI JAVNI POZIVI IPARD

IPARD plan javnih poziva za 2021. godinu

Status: AKTIVAN

Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede je objavila predlog Plana javnih poziva za IPARD program za 2021. godinu. Rokovi objave Javnih poziva IPARD programa su infomrativnog karaktera, te su podložni promenama.

Nastavi sa čitanjem...

.

U planu olakšice za učesnike na IPARD konkursima – deo novca odmah po odobrenju projekta

Status: AKTIVAN

Direktorka Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede Biljana Petrović potvrdila je da se radi na izmeni zakonskog okvira koji bi omogućio podnosiocima zahteva za odobrenje IPARD projekata da po dobijanju pozitivnih rešenja povuku do 50 odsto odobrenog iznosa podrške.

Nastavi sa čitanjem...

.

IPARD turizam – Rang lista MERA 7

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja je na svom sajtu objavilo rang listu prijava za odobravanje projekta u Prvom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja.

Nastavi sa čitanjem...

.

Do kraja 2020. godine neće biti novih IPARD Javnih poziva

Status: AKTIVAN

Kako nezvanično saznajemo, najavljeno raspisivanje Javnih poziva za Meru 1 (IPARD podsticaji za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava), Meru 3 (IPARD podsticaji za investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva) kao i Javni poziv za nabavku novog traktora biće odloženi, tako da ovi Javni pozivi NEĆE BITI RASPISANI DO KRAJA 2020.GODINE.

Nastavi sa čitanjem...

.

IPARD podsticaji do kraja 2020. godine

Status: AKTIVAN

IPARD MERA 1: IPARD podsticajima za investicije u poljoprivredna gazdinstava MERA-1 u sektoru: voća, povrća, mesa, mleka, ostali usevi, jaja i grožđa za nabavku opreme za poljoprivredu, izgradnju i kupovinu traktora biće raspisan SREDINOM NOVEMBRA 2020.GODINE.

Nastavi sa čitanjem...

.

Podnošenje zahteva za IPARD podsticaje za ruralni turizam do 30. oktobra

Status: AKTIVAN

Usled trenutne epidemiološke situacije i velikog interesovanja korisnika, rok za podnošenje zahteva u skladu sa Prvim javnim pozivom za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja produžen je do 30. oktobra 2020. godine.

Nastavi sa čitanjem...

.

IPARD fondovi za turizam

Status: AKTIVAN

U toku je prvi Javni poziv IPARD MERA 7 (IPARD ruralni turizam) koji se odnosi na subvencionisanje turizma. Donacije (subvencije) se odnose na izgradnju objekata za pružanje turističkih usluga (objekti za spavanje, prostor za predah, rekreaciju, teren za tenis, otvoreni i zatvoreni objekat sportske rekreacije, dečje igralište, bazeni…), opremanje objekata (nameštaj, televizijska oprema, satelitski prijemnici, radio, audiooprema, mašine i oprema za pranje, sušenje, peglanje…), proizvodnja energije iz obnovljivih izvora energije

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan Prvi javni poziv za IPARD podsticaje u okviru MERE 7

Status: AKTIVAN

Prvi Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja objavljen je danas na internet prezentaciji Uprave za agrarna plaćanja. Rok za podnošenje zahteva je od 1. jula do 1. oktobra 2020. godine.

Nastavi sa čitanjem...

.

Objavljena bodovna lista za Četvrti javni poziv za Meru 1 - nabavka novog traktora.

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je BODOVNU LISTU za Peti javni poziv na osnovu člana 23. Pravilnika o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora.

Nastavi sa čitanjem...

.

Objavljena bodovna lista za Peti javni poziv za Meru 1

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je BODOVNU LISTU za Peti javni poziv na osnovu člana 23. Pravilnika o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava.

Nastavi sa čitanjem...

.

Plan poziva IPARD za 2020. godinu

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je Plan poziva za IPARD mere (Mera 1, Mera 3, Mera 7 i Mera 9).

Nastavi sa čitanjem...

.

Uskoro IPARD MERA 7 – sredstva za ruralni turizam

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dostavilo je akreditacioni paket za dve nove mere IPARD programa Evropskoj komisiji na mišljenje 8. Novembra 2019. Odgovor Evropske komisije očekuje se početkom ove godine.

Nastavi sa čitanjem...

.

Nova verzija Pravilnika za IPARD - Mera 3

Status: AKTIVAN

U prilogu možete pogledati najnoviju verziju pravilnika koji se odnosi o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva .

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan Treći javni poziv za IPARD podsticaje za ulaganja u preradu u sektoru mleka, mesa i voća i povrća, jaja i grožđa!

Status: ZATVOREN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisalo je Treći javni poziv IPARD za ulaganja u preradu za investicije u izgradnju, kao i nabavku nove opreme i mehanizacije.

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan javni poziv za IPARD za izgradnju objekata i nabavku nove opreme i mehanizacije!

Status: ZATVOREN

Peti Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava – kupovinu nove mehanizacije i opreme, kao i izgradnju objekata je raspisan...

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan IPARD javni poziv za nabavku novog traktora

Status: ZATVOREN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisuje Četvrti Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora.

Nastavi sa čitanjem...

.

Izmenjen Pravilnik o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava („Službeni glasnik RS“ broj 67/2019 od 20.09.2019. godine).

Nastavi sa čitanjem...

.

plan poziva za 2019

Status: AKTIVAN

U nastavku možete pogledati zvaničan plan objavljivanja javnih poziva za 2019. godinu...

Nastavi sa čitanjem...

.

OBJAVLJENA KONAČNA RANG LISTA IPARD MERA 1 – ZA NABAVKU NOVOG TRAKTORA

Status: AKTIVAN (11.1.2019.)

Uprave za agrarna plaćanja je objavila konačnu RANG LISTU podnetih zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje u Drugom javnom pozivu za podnošenje zahteva.

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan Drugi javni poziv za IPARD podsticaje za ulaganja u prerađivačke kapacitete

Status: Zatvoren (20.12.2018.)

Drugi javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva raspisan je danas....

Nastavi sa čitanjem...

.

OBJAVLJENA RANG LISTA IPARD MERA 1 – ZA NABAVKU NOVOG TRAKTORA

Status: ZATVOREN (06.12.2018.)

Uprave za agrarna plaćanja je objavila sledeću RANG LISTU podnetih zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje u Drugom javnom pozivu za podnošenje zahteva.

Nastavi sa čitanjem...

.

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA IPARD MERU 1

Status: Zatvoren (24.10.2018.)

Uprava za agrarna plaćanja je objavila treći Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava.

Nastavi sa čitanjem....

Raspisan Prvi ipard javni poziv za Meru 3

Status: ZATVOREN (28.05.2018.)

Prvi Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva u nabavku nove opreme, raspisan je, a rok za podnošenje zahteva je od 27. marta do 28. maja 2018. godine....

Nastavi sa čitanjem...


.

Raspisan IPARD javni poziv za nabavku novog traktora

ZATVOREN
Novi Javni poziv se očekuje juna 2018.

Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora, raspisan je 04.01.2018.godine i rok za podnošenje zahteva je od 04. januara do 26. februara 2018. godine....

Nastavi sa čitanjem...

.

Javni poziv IPARD za kupovinu nove mehanizacije i opreme investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava - MERA 1

Status:ZATVOREN (26.02.2018.)
Novi Javni poziv se očekuje juna 2018.

Javni poziv za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava – kupovinunove mehanizacije i opreme, raspisan je danas i rok za podnošenje zahteva za odobravanje prava na podsticaje je od 25. decembra 2017. godine do 26. februara 2018. godine...

Nastavi sa čitanjem...

.

plan poziva za 2017-2018

Status: ZATVOREN

U nastavku možete pogledati zvaničan plan objavljivanja javnih poziva za 2017. i 2018. godinu...

Nastavi sa čitanjem...

.

 

Za više informacije kontaktirajte nas putem telefona: +381.64.143.72.45 ili E-maila: office@krunet.net


 

O nama

Agencija za poslovni konsalting "KRUNET" je konsultanska kuća koja pruža savete i stručnu pomoć za IPARD program privrednim društvima, preduzetnicima i poljoprivrednim gazdinstava u cilju dobijanja bespovratnih sredstva (donacija).

Naša uloga u IPARD programu za klijenta se sastoji u sledećem:

 • pružanje saveta i stručne pomoći
 • pripremu konkursne dokumentacije
 • pripremu projekta
 • praćenju projekta nakon dobijanja rešenja o donaciji
 •  

  U koliko Vas interesuje učestvovanje na konkursu IPARD, možete nas kontaktirati!

   

  Kontaktirajte nas...