Javni konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude u 2021. godini

Status: AKTIVAN

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisuje javni konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude u 2021. godini. Rok za podnošenje zahteva je 1. septembar 2021. godine. Krajnji rok za dostavljanje dopuna zahteva je 1. oktobar 2021. godine.

Nastavi sa čitanjem...

Raspisan Javni poziv za subvencije za elektrifikaciju polja u 2021. godini

Status: AKTIVAN

Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede raspisaa je Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje podsticaja za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za elektrifikaciju polja u 2021. godini

Nastavi sa čitanjem...

Otvoren Javni poziv za učešće u programu podrške privrednim društvima za promociju izvoza u 2020. godini

Status: AKTIVAN

Razvojna agencija Srbije (u daljem tekstu: Agencija) se kreiranjem Programa podrške privrednim društvima za promociju izvoza (u daljem tekstu: Program) opredelila da podrži unapređenje izvoznih potencijala domaćih privrednih društava, a u cilju povećanja prihoda od izvoza selektovanih sektora, povećanja stepena iskorišćenosti njihovih postojećih proizvodnih kapaciteta, unapređenja njihove konkurentnosti, uravnoteženja platnog bilansa Republike Srbije i povećanja plasmana domaćih proizvoda na stranim tržištima.

Nastavi sa čitanjem...

Agencija Krunet o IPARD donacijama za Televiziju Kruševac

Status: VEST

Početkom nedelje našu agenciju je posetila Radio televizija Kruševac. Tema razgovora tokom posete je bila uspešnost donacija IPARD u Republici Srbiji, kao i statistika iskorišćenosti donacija po regionima. Pored ove teme bilo je razgovora i o IPARD javnim pozivima koji nas očekuju do kraja 2020. i tokom 2021.godine.

Nastavi sa čitanjem...

Otvoren Javni poziv za učešće u Programu podrške razvoju poslovanja iz sektora prehrambene industrije

Status: AKTIVAN

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja raspisuje Javni poziv za učešće u Programu podrške razvoju poslovanja, koji je sastavni deo projekta ’’Podrška unapređenju poslovnog okruženja na teritoriji Pomoravskog okruga’’ koji finansira Vlada Norveške, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u okviru projekta "Podrška Kraljevine Norveške razvoju Zapadnog Balkana – Norveška za vas – Srbija".

Nastavi sa čitanjem...

Raspisan Javni poziv za podnošenje zahteva u sektoru proizvodnje jakih alkoholnih pića u 2020. godini

Status: AKTIVAN

Pravilnikom se bliže propisuju vrste podsticaja za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u sektoru proizvodnje jakih alkoholnih pića, uslovi, način ostvarivanja prava na podsticaje, obrazac zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje, kao i maksimalni iznosi podsticaja po korisniku i po vrsti pojedine mere.

Nastavi sa čitanjem...

КONКURS ZA DODELU BESPOVRATNIH FINANSIJSКIH SREDSTAVA I MENTORSКE PODRŠКE ZA REALIZACIJU POSLOVNIH IDEJA U OBLASTI PRERADE VOĆA I POVRĆA U TOPLIČКOM OКRUGU

Status: AKTIVAN

U okviru projekta „Podrška zapošljavanju mladih u sektoru voća i povrća u Topličkom okrugu“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Kraljevine Norveške preko projekta „Norveška za vas - Srbija“....

Nastavi sa čitanjem...

KONKURS „JA SAM ODVAŽNA" - SUBVENCIJA OD 5.000 DO 7.000 EVRA

Status: AKTIVAN

IKEA Srbija i Fondacija Ana i Vlade Divac okupile su se se oko zajedničkog projekta „Ja sam ODVAŽNA!“ usmerenog na podršku ekonomskom osnaživanju žena u Srbiji....

Nastavi sa čitanjem...

Raspisan Javni poziv za investicije u preradu i marketing u sektoru proizvodnje vina (prijava do 19. avgusta 2020.)

Status: ZATVOREN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja, raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u sektoru proizvodnje vina u 2020. godini.

Nastavi sa čitanjem...

Do 10.000 evra bespovratne pomoći za turizam u Istočnoj Srbiji i Donjem Podunavlju!

Status: ZATVOREN

Projekat #EUzaTebe – „EU za kulturno nasleđe i turizam“, kao noseći projekat Evropske unije (EU) u oblasti turizma, sprovodi projekat pomoći lokalnom ekonomskom razvoju, a posebno mikro i malim preduzećima u ovoj oblasti, kako bi se ublažile posledice krize.

Nastavi sa čitanjem...

Pravilnik o podsticajima za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u sektoru proizvodnje vina

Status: AKTIVAN

Pravilnikom se bliže propisuju vrste podsticaja za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u sektoru proizvodnje vina, uslovi, način ostvarivanja prava na podsticaje, obrazac zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje kao i maksimalni iznosi podsticaja po korisniku i po vrsti pojedine mere.

Nastavi sa čitanjem...

Raspisan Javni poziv za nabavku mašina i opreme u biljnoj proizvodnji

Status: ZATVOREN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja, raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstava za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura u 2020. godini.

Nastavi sa čitanjem...

Fond za razvoj - Krediti za održavanje likvidnosti COVID-19

Status: AKTIVAN

Vlada Republike Srbije na predlog Ministarstva privrede usvojila je Program finansijske podrške privrednim subjektima za održavanje likvidnosti i obrtna sredstva u otežanim ekonomskim uslovima izazvanim pandemijom COVID – 19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

Nastavi sa čitanjem...

Fond za razvoj - Podsticanje preduzetništva kroz razvojne projekte

Status: AKTIVAN

Fond za razvoj Republike Srbije pokrenuo je Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2020. godini.

Nastavi sa čitanjem...

Fond za razvoj - Investicioni krediti

Status: AKTIVAN

Investicioni kredit Fonda za razvoj Republike Srbije namenjen je klijentima kojima su neophodna sredstva za finasiranje nabavke opreme, mašina, postrojenja, zatim izgradnju ili kupovinu proizvodnog ili poslovnog prostora.

Nastavi sa čitanjem...

Fond za razvoj - Krediti za trajna i obrtna sredstva

Status: AKTIVAN

Trajna obrtna sredstva su sredstva potrebna za finansiranje tekućih obaveza, a odnose se na nabavku sirovina i materijala, zaliha, kao i ostale proizvodne troškove, potraživanja od kupaca, obaveza prema dobavljačima.

Nastavi sa čitanjem...

Fond za razvoj - START-UP krediti

Status: AKTIVAN

Fond za razvoj Republike Srbije pokrenuo je Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2020. godini. Pravo za učešće na Javnom pozivu imaju preduzetnici, mikro i mala privredna društva, koji su registrovani u Agenciji za privredne registre najranije dve godine u odnosu na godinu podnošenja zahteva.

Nastavi sa čitanjem...

Fond za razvoj - Krediti za održavanje tekuće likvidnosti

Status: AKTIVAN

Krediti za održavanje tekuće likvidnosti Fonda za razvoj će se odobravati sa rokom otplate do 18 meseci u okviru koga može biti predviđen grejs period do tri meseca. Otplata kredita vršiće se u mesečnim/tromesečnim anuitetima.

Nastavi sa čitanjem...

Fond za razvoj počinje finansiranje početnika u poslovanju za 2020.

Status: AKTIVAN

Fond za razvoj Republike Srbije će od 07.02.2020. godine početi sa prijemom zahteva za finansiranje u okviru Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku odršku za početnike u poslovanju u 2020. godini.

Nastavi sa čitanjem...

Objavljen Javni poziv za nabavku novog traktora u 2020. godini

Status: ZATVOREN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisisala je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora u 2020. godini.

Nastavi sa čitanjem...

Raspisan konkurs za podršku mladim poljoprivrednicima

Status: ZATVOREN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja je raspisisala je Konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku programima koji se odnose na diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima u 2019. godini.

Nastavi sa čitanjem...

Pravilnik o podsticajima za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu

Status: AKTIVAN

Ovim pravilnikom bliže se propisuju vrste podsticaja za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima, uslovi, način i obrazac prijave za ostvarivanje prava na podsticaje, kao i maksimalni iznosi podsticaja po korisniku.

Nastavi sa čitanjem...

PODSTICAJI ZA IZGRADNJU ZA ČUVANJE I SKLADIŠTENJE VOĆA I POVRĆA I STOČARSKE PROIZVODNJE OD 3.500.000 DO 8.000.000 DINARA

Status: AKTIVAN

Pravilnikom o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za izgradnju i opremanje objekata za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje („Službeni glasnik RS“, broj 29/2018) bliže se propisuju vrste

Nastavi sa čitanjem...

Javni poziv - Podrška početnicima u poslovanju i postojećim preduzećima za razvoj kroz nabavku opreme i uvođenje usluga

Status: ZATVOREN

Doprinos uravnoteženijem društveno-ekonomskom razvoju u Srbiji kroz povećanje mogućnosti zapošljavanja i podršku socijalnoj koheziji u manje razvijenim područjima

Nastavi sa čitanjem...

PODSTICAJI ZA IZGRADNJU ZA ČUVANJE I SKLADIŠTENJE VOĆA I POVRĆA I STOČARSKE PROIZVODNJE OD 3.500.000 DO 8.000.000 DINARA

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja, raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstava za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura u 2019. godini.

Nastavi sa čitanjem...
Pravilnik o podsticajima za investicije u sektoru mleka, mesa, voća, povrća, vina, piva i jakih alkoholnih pića

Status: AKTIVAN

Pravilnikom se bliže propisuju vrste podsticaja programima za investicije u poljoprivredi za unapređenje konkurentnosti, koji obuhvataju podršku za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i proizvoda ribarstva za nabavku opreme u sektoru...

Nastavi sa čitanjem...

Pravilnik o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za izgradnju i opremanje objekata za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje

Status: AKTIVAN

Pravilnikom o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za izgradnju i opremanje objekata za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje...

Nastavi sa čitanjem...

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU PODRŠKE INTERNACIONALIZACIJI MSP KROZ INDIVIDUALNO UČEŠĆE NA MEĐUNARODNIM SAJMOVIMA U INOSTRANSTVU

Status: ZATVOREN

Razvojna agencija Srbije (u daljem tekstu: RAS) kroz Program podrške internacionalizaciji MSP kroz individualno učešće...

Nastavi sa čitanjem...

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU PODRŠKE SEKTORIMA PRERAĐIVAČKE INDUSTRIJE

Status: ZATVOREN

Razvojna agencija Srbije (u daljem tekstu: RAS) kroz Program podrške internacionalizaciji MSP kroz individualno učešće...

Nastavi sa čitanjem...

Program internacionalizacije MSP u 2019. godini

Status: ZATVOREN

Razvojna agencija Srbije pokreće Program internacionalizacije malih i srednjih preduzeća u 2018. godini, a u cilju kreiranja uslova za ostvarivanje izvoznih poslova...

Nastavi sa čitanjem...

Raspisan Drugi javni poziv za IPARD podsticaje za ulaganja u prerađivačke kapacitete

Status: ZATVOREN

Drugi javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu....

Nastavi sa čitanjem...

OBJAVLJENA RANG LISTA IPARD MERA 1 – ZA NABAVKU NOVOG TRAKTORA

Status: AKTIVAN

Uprave za agrarna plaćanja je objavila sledeću RANG LISTU podnetih zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje u Drugom javnom pozivu za podnošenje zahteva....

Nastavi sa čitanjem...

Raspisan javni poziv za investicije u opremu u objektima za preradu

Status: ZATVOREN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja, raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u opremu u objektima za preradu mleka i mesa i proizvodnju vina, piva i jakih alkoholnih pića u 2018. godini.

Nastavi sa čitanjem...

KONKURS ZA EKONOMSKO OSNAŽIVANJE ŽENA – JA SAM ODVAŽNA!

Status: ZATVOREN

IKEA Srbija, MasterKard i Fondacija Ana i Vlade Divac okupile su se se oko zajedničkog projekta „Ja sam ODVAŽNA!“ usmerenog na podršku ekonomskom osnaživanju žena u Srbiji....

Nastavi sa čitanjem...

RASPISAN PRVI IPARD JAVNI POZIV ZA MERU 1

Status: ZATVOREN

Uprava za agrarna plaćanja je objavila treći Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD...

Nastavi sa čitanjem...

Novi Pravilnik o podsticajima za investicije u sektoru mleka, mesa, vina, piva i jakih alkoholnih pića

Status: AKTIVAN

Pravilnikom se bliže propisuju vrste podsticaja programima za investicije u poljoprivredi za unapređenje konkurentnosti...

Nastavi sa čitanjem...

PRAVILNIK O PODSTICAJIMA ZA NABAVKU NOVIH MAŠINA I OPREME U STOČARSTVU

Status: ZATVOREN

Ovim pravilnikom bliže se propisuju vrste podsticaja za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje u stočarstvu...

Nastavi sa čitanjem...

PRAVILNIK O PODSTICAJIMA ZA NABAVKU NOVIH MAŠINA I OPREME

Status: ZATVOREN

Ovim pravilnikom bliže se propisuju vrste podsticaja za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura, uslovi, način ostvarivanja prava na podsticaje, obrazac zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje, kao i maksimalni iznos podsticaja po korisniku.

Nastavi sa čitanjem...

PODRŠKA MLADIM POLJOPRIVREDNICIMA

Status: ZATVOREN

Pravilnikom o podsticajima programima za diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima (Službeni glasnik RS, broj 46/2018) propisuju se vrste podsticaja, uslovi, način ostvarivanja prava na podsticaje, obrazac prijave na konkurs za ostvarivanje prava na podsticaje, kao i maksimalni iznos podsticaja po korisniku i po pojedinim vrstama podsticaja....

Nastavi sa čitanjem...

.

JAVNI POZIV ZA MMSPP U 2018. GODINI

Status: ZATVOREN

Razvojna agencija Srbije (dalje: RAS) razvila je Program podrške konkurentnosti, produktivnosti i internacionalizaciji (dalje: Program) u okviru Programa rada RAS za 2018. godinu. Opšti cilj...

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan Prvi ipard javni poziv za Meru 3

Status: ZATVOREN

Prvi Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva u nabavku nove opreme, raspisan je, a rok za podnošenje zahteva je od 27. marta do 28. maja 2018. godine...

Nastavi sa čitanjem...

.

Subvencije za investicije u izgradnju i opremanje objekata za unapređenje poljoprivredne proizvodnje

Status: AKTIVAN

Podsticaji programu za podršku investicijama za izgradnju i opremanje objekata za čuvanje i skladištenje voća i povrća i za unapređenje primarne stočarske proizvodnje...

Nastavi sa čitanjem...

.

Javni poziv za učešće u programu podrške sektorima prerađivačke industrije

Status: ZATVOREN

Razvojna agencija Srbije (u daljem tekstu: RAS) kroz sprovođenje Programa podrške sektorima prerađivačke industrije (u daljem tekstu: Program) ima za cilj unapređenje poslovnog ambijenta i povećanje konkurentnosti MMSP u okviru sektora prerađivačke industrije grupisane u četri oblasti i to: industrija mašina i opreme; prehrambena industrija; drvna i industrija nameštaja i industrija gume i plastike kao prvi korak u implementaciji definisanih strateških ciljeva i aktivnosti...

Nastavi sa čitanjem...

.

Javni poziv IPARD za kupovinu nove mehanizacije i opreme investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava - MERA 1

Status: ZATVOREN (26.02.2018.)

Javni poziv za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava – kupovinunove mehanizacije i opreme, raspisan je danas i rok za podnošenje zahteva za odobravanje prava na podsticaje je od 25. decembra 2017. godine do 26. februara 2018. godine...

Nastavi sa čitanjem...

.

Podsticaji za sprovođenje aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti kroz uvođenje i sertifikaciju sistema kvaliteta hrane, organskih proizvoda i proizvoda sa oznakom geografskog porekla

Status: AKTIVAN

Ovim pravilnikom bliže se propisuju vrste podsticaja za sprovođenje aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti kroz uvođenje i sertifikaciju sistema kvaliteta hrane, organskih proizvoda i proizvoda sa oznakom geografskog porekla (u daljem tekstu: podsticaji), uslovi, način za ostvarivanja prava na podsticaje i obrazac zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje, kao i maksimalni iznosi podsticaja po korisniku.

Nastavi sa čitanjem...

podsticaji za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za izgradnju i opremanje objekata za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje

Status: ZATVOREN

Pravilnikom se bliže propisuju vrste podsticaja za podršku programima koji se odnose na unapređenje konkurentnosti kroz podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za izgradnju i opremanje objekata za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje, uslovi, način za ostvarivanje prava na podsticaje i obrazac zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje, kao i maksimalni iznosi podsticaja po korisniku i po pojedinoj vrsti podsticaja...

Nastavi sa čitanjem...

.

Pravilnik o podsticajima za podršku investicijama u preradu i marketing

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede donelo je novi Pravilnik o podsticajima za sprovođenje aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti kroz diversifikaciju ekonomskih aktivnosti kroz podršku investicijama u preradu i marketing na poljoprivrednom gazdinstvu...

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan IPARD javni poziv za nabavku novog traktora

Status: ZATVOREN (26.02.2018.)

Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora, raspisan je 04.01.2018.godine i rok za podnošenje zahteva je od 04. januara do 26. februara 2018. godine....

Nastavi sa čitanjem...

.

Javni poziv za učešće u programu podrške izvoznicima - Komponenta 2

Status: ZATVOREN

Komponenta 2 je namenjena mikro, malim, srednjim privrednim društvima i preduzetnicima koji su realizovale makar jedan izvozni posao. MMSPP mogu da konkurišu pojedinačno ili udruženo (kao Konzorcijum) u zavisnosti od vrste aktivnosti...

Nastavi sa čitanjem...

 

KoriŠĆenju podsticaja za promotivne aktivnosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Status: AKTIVAN

Podsticaji obuhvataju:

1) podsticaj za organizaciju naučno-stručnih skupova, seminara, radionica, tribina i predavanja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, na teritoriji Republike Srbije;

2) podsticaj za organizaciju privrednih manifestacija, sajmova i izložbi u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, na teritoriji Republike Srbije...

Nastavi sa čitanjem...

.

 

Za više informacije kontaktirajte nas putem telefona: +381.64.143.72.45 ili E-maila: office@krunet.net